La Casa Bonita woningbeheer en onderhoud Costa Blanca

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het onderhoud en sleutelbeheer van uw woning of vakantiewoning aan de Costa Blana voor u kan overnemen. La Casa Bonita neemt dit graag voor u uit handen. Onze werkregio is Torrevieja en 30 km rondom.

Vele eigenaren van woningen en vakantiewoningen hebben hun bezit reeds in ons beheer gegeven.

Wij werken met deskundig professioneel personeel met respect voor u kostbare bezit.

Wensen zijn persoonlijk en voor iedereen anders, daarom stemmen wij onze services op u wensen af. Alle combinaties zijn mogelijk, en worden afgestemd op wat u nodig heeft.

Wij werken met een communicatiesysteem zodat u altijd op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen rondom u kostbare bezit. Denkt u hierbij aan b.v. aankomst en vertrektijden gasten, noodzakelijk onderhoud en de kosten hiervan etc.

Wij zullen vrijblijvend alle mogelijkheden met u bespreken, dit kan zowel aan de telefoon als in een persoonlijk gesprek.

Welke services kunnen wij u aanbieden

– Sleutelbeheer voor u privé woning ( wekelijkse controle op u bezit )

– Sleutelbeheer van uw vakantiewoning ( Gasten verwelkomen en uitzwaaien)

– Airportservice

– Schoonmaakservice zowel privé als voor vakantiewoning ( intern en extern)

Dit is een summiere opsomming van de services die wij kunnen bieden, en wellicht staat wat u zoekt hierboven niet vermeld. Neemt u dan a.u.b. contact met ons op en maak u wensen kenbaar.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van de bovenvermelde aangeboden services kunt u contact opnemen met info@lacasabonita.nl of via het contactformulier op onze website www.lacasabonita.nl. Bellen mag natuurlijk ook 0031655367068

Wij zien graag uw aanvraag tegemoet

Tot ziens

Wim