Overeenkomst sleutelbeheer en interieurverzorging

Sleutelbeheer en interieur verzorging is een kwestie van vertrouwen. Het is daarom belangrijk dat u er vanuit kunt gaan dat op de momenten dat u niet aanwezig bent uw woning/vakantiewoning onder toezicht staat en regelmatig gecontroleerd wordt.

Onze contracten zijn op maandelijkse basis en kunnen met inachtneming van 2 maanden opzegtermijn zonder extra kosten ontbonden worden. Hieronder vind u een overzicht van al onze diensten en de kosten die hiermee gemoeid zijn.

1.1 Sleutelbeheer van u privé woning of vakantiewoning

Bij een contract voor sleutelbeheer zijn de volgende onderdelen inbegrepen

 1. Verwelkomen en uitchecken gasten ( ons tel.nr voor geval van calamiteiten)
 2. Controle bij uitchecken van gasten op gebreken 
 3. Noteren van de elektra bij aankomst en vertrek gasten
 4. Maandelijkse controle van uw privehuis of vakantiewoning
 5. Doorsturen van uw post indien gewenst.
 6. Planten water geven
 7. Controle van water, elektriciteit, storm of braakschade.
 8. Ventileren van uw woning / vakantiewoning tegen schimmelvorming
 • Welkomspaketten

Extra aanvulling op het sleutelbeheer. Wenst u doordat u na het sluiten van de winkels aankomt bij u woning een pakket met de meest essentiële boodschappen. Dit kunnen wij voor u regelen tegen een vergoeding.

Wilt u voor een van uw gasten een welkomstpakket ook dit kunnen we voor u regelen. U hoeft alleen aan te geven wat u in het pakket wenst en wij zorgen ervoor dat dit pakket bij aankomst van uw gasten in de vakantiewoning aanwezig is.  Uiteraard tegen een vergoeding.

 • Airportservice

Wilt u voor u zelf of voor u gasten airportservice kunnen we dit voor u regelen. Onze airportservice is voor Alicante of Murcia, en is voor maximaal 4 personen per rit. Wij hanteren een kostprijs per enkele rit. Voor airportservice tussen 21.00 uur en 0.900 uur hanteren wij aangepaste tarieven. Enkele rit van airport Alicante naar vakantie verblijf  € 50,00, tussen 21.00 en 09.00 uur toeslag van € 25,00. Enkele rit Airport Murcia naar vakantieverblijf  €60,00 tussen 21.00 en 09.00 uur toeslag van € 25,00.Deze kosten van de airportservice dient u contant te betalen aan de chauffeur

 • Onderhouden reparaties

Voor onderhoud en reparaties kunt u denken aan diverse werkzaamheden in en rondom uw privéwoning of vakantiehuis. Wij hebben jaren lang een installatie en onderhoudsbedrijf gerund in Nederland en werken met vakkundige mensen

Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande onderhoud en reparatieservices.

 1. Renovatie van badkamer en toilet ruimte
 2. Schilderwerkzaamheden bunnen en buiten
 3. Stukadoorswerkzaamheden
 4. Elektriciteitswerkzaamheden
 5. Reparaties van verlichting, sanitair, keukenonderdelen.

Staat u reparatie of onderhoud niet in boven vermelde lijst wil dat niet zeggen dat wij u niet kunnen helpen. Wij hebben de lijst globaal gehouden.

Wij zullen u ten alle tijden een offerte overleggen voor de werkzaamheden die u wenst. Het uitbrengen van deze offerte is vrijblijvend en kosteloos. Wij komen eveneens vrijblijvend en kosteloos bij u kijken en voorzien u graag van advies. Ons werkgebied loopt van Torrevieja tot max. 40 km daarbuiten.

 • Interieurverzorging / schoonmaak

Het is mogelijk om de interieurverzorging van uw privéwoning / vakantiewoning uit handen te geven. Wij vragen hier geen jaarlijkse overeenkomstkosten voor, en werken met een overeenkomst die maandelijks opzegbaar is. Dit met inachtneming van 2 maanden opzegtermijn.

Hierbij een overzicht van wat u bij ons kunt verwachten betreffende de schoonmaak werkzaamheden

 1. Vloeren vegen, stofzuigen en dweilen.
 2. Deuren, deurstijlen en plinten reinigen
 3. Alle kasten zowel van buiten als van binnen schoonmaken.
 4. Gehele keuken schoonmaken incl. bestek servies, koelkast oven etc.
 5. Alle slaapkamers schoonmaken en voorzien van schoon beddengoed
 6. Badkamer geheel schoonmaken
 7. Terras / balkon schoonmaken
 8. Was wassen en zo nodig strijken.
 9. Platen water geven
 10. Gordijnen wassen ( 1 keer per 2 maanden)

Vul hier het Overeenkomst formulier in.

Vragen? Of zou u meer informatie willen, contacteer ons via de mail of telefoon: info@lacasabonita.nl of +31 (06) 55367068