Sleutelbeheer zonder zorgen Torrevieja Costa Blanca

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het sleutelbeheer van uw woning of vakantiewoning aan de Costa Blanca voor u kan overnemen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken,  La Casa Bonita neemt deze zorgen uit handen. Onze werkregio is Torrevieja en 20 km rondom. Vele eigenaren met huisbezit  hebben hun bezit reeds in ons beheer gegeven.

Wij werken met deskundig professioneel personeel met respect voor u kostbare bezit. Zodat u dus met een gerust hart uw woning aan ons kunt toe vertrouwen.

Ook stemmen we onze services ten alle tijden op u wensen af. Alle combinaties zijn mogelijk, en worden afgestemd op wat u nodig heeft.

Doordat wij werken met een communicatiesysteem wordt u altijd op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen rondom u kostbare bezit. Denkt u hierbij aan b.v. aankomst en vertrektijden gasten, noodzakelijk onderhoud en de kosten hiervan etc.

We zullen vrijblijvend alle mogelijkheden met u bespreken, dit kan zowel aan de telefoon als in een persoonlijk gesprek. Wij sturen u daarna vrijblijvend een op u wensen aangepaste offerte.

Heeft u buitenlandse gasten wij spreken de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees

Welke services kunnen wij u aanbieden m.b.t. sleutelbeheer

  • Sleutelbeheer voor u privé woning ( 2 maandelijkse controle op u bezit )
  • Sleutelbeheer van uw vakantiewoning ( Gasten verwelkomen) vooraf controle van de woning) € 15,00. Wanneer gasten een late incheck hebben tussen 20.00-24.00 uur hanteren wij een toeslag van €25, Bij incheck tussen 24.00 – 08.00 uur geldt een toeslag van € 50
  • Sleutelinname bij vertrek gasten en controle op evt. schade €15,00 ( toeslagen zoals boven bij laat vertrek)
  • Doorsturen van uw post als dit gewenst is

Dit is een summiere opsomming van de services die wij u zoal kunnen bieden, en wellicht staat wat u zoekt hierboven niet vermeld. Neemt u dan a.u.b. contact met ons op en maak u wensen kenbaar.

Wij werken niet met een vast contract maar met een maandelijks contract. Dit houdt in dat u niet aan ons verbonden bent als u besluit niet meer van onze service gebruik te maken. Wel hebben we een opzegtermijn van 2 maanden.

De kosten voor het sleutelbeheer hangt af van u wensen. We hanteren een basisbedrag van € 45,00 voor bovenstaand vermelde.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van de bovenvermelde aangeboden services kunt u contact opnemen met info@lacasabonita.nl of via het contactformulier op onze website www.lacasabonita.nl. Bellen mag natuurlijk ook 0031655367068 of 0031628982444

Wij zien graag uw aanvraag tegemoet

Tot ziens

Wim en Els