Sleutelbeheer zonder zorgen Torrevieja Costa Blanca

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het sleutelbeheer van uw woning of vakantiewoning aan de Costa Blanca voor u kan overnemen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken,  La Casa Bonita neemt deze zorgen uit handen. Onze werkregio is Torrevieja en 40 km rondom. Vele eigenaren met huisbezit  hebben hun bezit reeds in ons beheer gegeven.

Wij werken met deskundig professioneel personeel met respect voor u kostbare bezit.

Wij stemmen onze services ten alle tijden op u wensen af. Alle combinaties zijn mogelijk, en worden afgestemd op wat u nodig heeft.

Wij werken met een communicatiesysteem zodat u altijd op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen rondom u kostbare bezit. Denkt u hierbij aan b.v. aankomst en vertrektijden gasten, noodzakelijk onderhoud en de kosten hiervan etc.

Wij zullen vrijblijvend alle mogelijkheden met u bespreken, dit kan zowel aan de telefoon als in een persoonlijk gesprek. Wij sturen u vrijblijvend een op u wensen aangepaste offerte.

Heeft u buitenlandse gasten wij spreken de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees

Welke services kunnen wij u aanbieden m.b.t. sleutelbeheer

– Sleutelbeheer voor u privé woning ( 2 maandelijkse controle op u bezit )

– Sleutelbeheer van uw vakantiewoning ( Gasten verwelkomen) vooraf controle van de woning) € 15,00

– Sleutelinname bij vertrek gasten en controle op evt. schade €15,00 

– Doorsturen van uw post als dit gewenst is

Dit is een summiere opsomming van de services die wij kunnen bieden, en wellicht staat wat u zoekt hierboven niet vermeld. Neemt u dan a.u.b. contact met ons op en maak u wensen kenbaar.

Wij werken niet met een vast contract maar met een maandelijks contract. Dit houdt in dat u niet aan ons verbonden bent als u besluit niet meer van onze service gebruik te maken. Wel hebben we een opzegtermijn van 2 maanden.

De kosten voor het sleutelbeheer hangt af van u wensen. We hanteren een basisbedrag van € 45,00 voor bovenstaand vermelde.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van de bovenvermelde aangeboden services kunt u contact opnemen met info@lacasabonita.nl of via het contactformulier op onze website www.lacasabonita.nl. Bellen mag natuurlijk ook 0031655367068

Wij zien graag uw aanvraag tegemoet

Tot ziens

Wim