Vakantiewoningen te huur van Nederlandse eigenaar in Torrevieja

Hallo even voorstellen, La Casa Bonita is eigenaar van enkele schitterende vakantiewoningen in Torrevieja aan de Costa Blanca. Wij hebben de appartementen volledig en op westerse wijze ingericht. Nagenoeg alles wat u thuis ook heeft is in onze appartementen aanwezig. Onze vakantiewoningen liggen op slechts 5 minuten lopen van het strand waar u bijna het gehele jaar heerlijk kunt vertoeven.

De vakantiewoningen liggen zeer centraal ten opzichte van het centrum van Torrevieja. Binnen enkele minuten heeft u de prachtige boulevard bereikt waar u heerlijk kunt wandelen en op een terras kunt genieten van een verfrissing.

Torrevieja heeft een klimaat dat ervoor zorgt dat u het gehele jaar kunt genieten van prachtig weer. De temperatuur gaat zelfs in de winterperiode zelden onder de 20 graden.
De vakantiewoningen van La Casa Bonita zijn te bekijken op onze persoonlijke website. Hier vind u foto`s van het interieur, informatie over de omgeving, tips, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Buiten het verhuur van vakantiewoningen heeft La Casa Bonita zich ook toegelegd op de onderstaande services.

Sleutelbeheer
Interieurverzorging / schoonmaak
Airport service
Onderhoudswerkzaamheden en reparatie

Heeft u interesse in het huren van een van onze vakantiewoningen of bent u juist op zoek naar een van de services die wij u kunnen bieden neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via mail info@lacasabonita.nl, telefonisch via 0031655367068, of via het contactformulier op onze website www.lacasabonita.nl