Vakantiewoning verhuren?  wij ontzorgen u  Torrevieja Costa Blanca

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het onderhoud en sleutelbeheer van uw woning of vakantiewoning aan de Costa Blanca voor u kan overnemen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken,  La Casa Bonita neemt deze zorgen uit handen. Onze werkregio is Torrevieja en 60 km rondom. Vele eigenaren met huisbezit  hebben hun bezit reeds in ons beheer gegeven.

Wij werken met deskundig professioneel personeel met respect voor u kostbare bezit. Tevens werken wij met professionele milieuvriendelijke onderhoudsproducten

Wij stemmen onze services ten alle tijden op u wensen af. Alle combinaties zijn mogelijk, en worden afgestemd op wat u nodig heeft.

Wij werken met een communicatiesysteem zodat u altijd op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen rondom u kostbare bezit. Denkt u hierbij aan b.v. aankomst en vertrektijden gasten, noodzakelijk onderhoud en de kosten hiervan etc.

Wij zullen vrijblijvend alle mogelijkheden met u bespreken, dit kan zowel aan de telefoon als in een persoonlijk gesprek. Wij sturen u vrijblijvend een op u wensen aangepaste offerte.

Heeft u buitenlandse gasten wij spreken de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees

Welke services kunnen wij u aanbieden

– Sleutelbeheer voor u privé woning ( wekelijkse controle op u bezit )

– Sleutelbeheer van uw vakantiewoning ( Gasten verwelkomen en uitzwaaien)

– Airportservice

– Schoonmaakservice zowel privé als voor vakantiewoning ( intern en extern)

– Onderhoud van uw woning/ vakantiewoning binnen  en buiten ( klein en groot onderhoud)

– Doorsturen van uw post als dit gewenst is

Dit is een summiere opsomming van de services die wij kunnen bieden, en wellicht staat wat u zoekt hierboven niet vermeld. Neemt u dan a.u.b. contact met ons op en maak u wensen kenbaar.

Contact en info

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van de bovenvermelde aangeboden services kunt u contact opnemen met info@lacasabonita.nl of via het contactformulier op onze website www.lacasabonita.nl. Bellen of whats app mag natuurlijk ook 0031655367068.  https://lacasabonita.nl

Wij zien graag uw aanvraag tegemoet

Mvg

Wim