Airportservice vervoer tot aan de deur Torrevieja

Lekker op vakantie in Torrevieja en even helemaal niets hoeven en nergens aan hoeven te denken. Dat is de ideale vakantie. Als u alles geregeld heeft kan u welverdiende vakantie beginnen.

Tickets en vakantiewoning geboekt? Dan nu nog de keuze uit een huurauto of airportservice. De kosten van een huurauto zijn zeker in het hoog seizoen vrij kostbaar.

Denkt u even na wat u wilt gaan doen met uw vakantie in Torrevieja, wilt u lekker luieren op het strand of wilt u erop uit? Heeft u een auto nodig of kunt u ook dingen ondernemen met het openbaar vervoer?
Is het eerste het geval dan kunt u ook overwegen om airportservice te bestellen. Met airportservice wordt u netjes opgehaald bij het vliegveld. De chauffeur staat u op te wachten in de aankomsthal, en brengt u netjes tot aan de deur van u appartement/woning. Wilt u ook weer naar het vliegveld gebracht worden dan kunt u dat direct met de chauffeur afstemmen.
De vliegvelden van waaruit wij gasten kunnen ophalen en terug brengen zijn:
Vliegveld Alicante en Vliegveld Murcia.

De Spaanse wet geeft aan dat er maximaal 4 personen in een auto mogen zitten, baby`s en kleine kinderen niet meegerekend. Wij kunnen daarom 4 personen vervoeren met bagage. De kosten voor vervoer van het vliegveld naar uw bestemming hangt af van de afstand.
Prijs voor een enkele rit tot 50 km €50 ongeachte het aantal personen ( max 4) Na 2100 uur hanteren wij een toeslag van 20€
Prijs voor een enkele rit boven 50 km €50 + € 1,50 per km boven de 50 km

Bovenstaande prijzen gelden voor vervoer tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Voor vervoer buiten deze tijden vragen wij een toeslag van €25 per enkele rit.

Wij kunnen u ook in contact brengen met een prijsbewust auto verhuurbedrijf als u onverhoopt toch besluit voor een paar dagen een auto te huren.

Buiten de airport service biedt La Casa Bonita ook onderstaande services aan:
– Sleutelbeheer
– Schoonmaak service
– Verhuur van kinderstoel, kinderbed, autostoeltje

Mocht u interesse hebben in een of meerdere services in Torrevieja of omstreken die wij kunnen bieden dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier van La Casa Bonita onder het kopje eigenaren of u kunt bellen naar 0031655367068. Wij beantwoorden graag al u vragen.

Met Vriendelijke groeten
Wim