Schoonmaakservice en onderhoud / La Casa Bonita services.

Op zoek naar een vertrouwd bedrijf om u bezit te onderhouden en/of schoon te maken? Laat La Casa Bonita u ontzorgen. Wij hebben al meerdere huiseigenaren van diverse nationaliteiten onder onze hoede en ontzorgt.

La Casa Bonita Services biedt u diverse mogelijkheden, en houd ten alle tijden rekening met u wensen. Zo kunnen wij uw privé woning schoonhouden, onderhouden en een oogje in het zeil houden op het moment dat u niet aanwezig bent.
Ook kunnen wij u vakantie woning die u verhuurt schoonmaken en onderhouden na en voor de aankomst van uw gasten. Hieraan kan tevens sleutelbeheer gekoppeld worden.
Wij passen onze werkzaamheden aan uw wensen aan.
Wij werken niet met jaarcontracten. Als u niet meer van onze diensten gebruik wilt maken kunt u opzeggen met in acht neming van een opzegtermijn van 2 maanden.

De kosten van schoonmaak hangen natuurlijk af van wat u in gedachten heeft
Basiskosten voor een appartement 2 slaapkamers, 2 badkamer zijn € 95,00 inclusief wasgoed wassen
Basiskosten voor een woning / appartement  3-4  slaapkamers en 2-3 badkamers € 125,00 inclusief wasgoed wassen

Kosten voor sleutelbeheer zijn € 45,00 per maand met een opzegtermijn van 2 maanden.

Binnen laten van Gasten en sleutel geven €15,00, Sleutel ophalen bij vertrek gasten €15,00 ( alleen als ze laat vertrekken en wij op dat moment niet meer schoon kunnen maken)

Komen gasten na 21.00 uur aan of vertrekken uw gasten voor 09.00 uur hanteren wij een toeslag van € 20 per keer.
Willen uw gasten opgehaald worden op het vliegveld is dat ook mogelijk. Max 4 personen. Kosten voor enkele rit zijn €50,00 tussen 21.00 en 09.00 uur geldt een toeslag van €25

Heeft u wensen die hierboven niet beschreven staan kunt u contact met ons opnemen om dit bespreekbaar te maken. 0031 -655367068 of info@lacasabonita.nl

Wij horen graag van u
Met Vriendelijk Groeten
Wim