Schoonmaakservice en onderhoud / La Casa Bonita services.

Op zoek naar een vertrouwd bedrijf om u bezit te onderhouden en/of schoon te maken? Laat La Casa Bonita u ontzorgen. Wij hebben al meerdere huiseigenaren van diverse nationaliteiten onder onze hoede en ontzorgt.

La Casa Bonita Services biedt u diverse mogelijkheden, en houd ten alle tijden rekening met u wensen. Zo kunnen wij uw privé woning schoonhouden, onderhouden en een oogje in het zeil houden op het moment dat u niet aanwezig bent.
Ook kunnen wij u vakantie woning die u verhuurt schoonmaken en onderhouden na en voor de aankomst van uw gasten. Hieraan kan tevens sleutelbeheer gekoppeld worden.
Wij passen onze werkzaamheden aan uw wensen aan.
Wij werken niet met jaarcontracten. Als u niet meer van onze diensten gebruik wilt maken kunt u opzeggen met in acht neming van een opzegtermijn van 2 maanden.

De kosten van schoonmaak hangen natuurlijk af van wat u in gedachten heeft

Basiskosten voor een appartement 2 slaapkamers, 2 badkamer zijn € 110,00 inclusief wasgoed wassen
Basiskosten voor een woning / appartement  3  slaapkamers en 2/3 badkamers € 150,00 inclusief wasgoed wassen

Kosten voor sleutelbeheer zijn € 45,00 per maand met een opzegtermijn van 2 maanden. Omdat wij niet willen dat u aan een jaarcontract gebonden bent wanneer u of wij de samennwerking willen opzeggen.

Binnen laten van Gasten en sleutel geven €15,00, Sleutel ophalen bij vertrek gasten €15,00 ( alleen als ze laat vertrekken en wij op dat moment niet meer schoon kunnen maken)

Komen gasten tussen 20.00-24.00 uur aan hanteren wij een toeslag van € 25 per keer. Wanneer gasten tussen 24.00 en 09.00 uur aankomen hanteren wij een toeslag van €50

Heeft u wensen die hierboven niet beschreven staan kunt u contact met ons opnemen om dit bespreekbaar te maken. 0031 -655367068 of 0032628982444. Als u liever uw vragen via de email wilt stellen  kan dit natuurlijk ook via info@lacasabonita.nl

Wij horen graag van u
Met Vriendelijk Groeten
Wim en Els