Schoonmaakservice en onderhoud Rojales

Op zoek naar een vertrouwd bedrijf om u bezit te onderhouden en/of schoon te maken? Wij zijn een Nederlands echtpaar dat samen met een professioneel team deze werkzaamheden graag voor u overneemt. Dus laat La Casa Bonita u ontzorgen. Wij hebben al meerdere huiseigenaren van diverse nationaliteiten onder onze hoede en ont zorgt.

Geboden services

La Casa Bonita Services biedt u diverse mogelijkheden, vandaar dat we ten alle tijden rekening houden met u wensen. Zo kunnen wij uw privé woning schoonhouden, onderhouden en een oogje in het zeil houden op het moment dat u niet aanwezig bent.
Ook kunnen wij u vakantie woning die u verhuurt schoonmaken en onderhouden na en voor de aankomst van uw gasten. Hieraan kan tevens sleutelbeheer gekoppeld worden. Wij passen dus onze werkzaamheden dus graag aan uw wensen aan.

Overeenkomst

Wij werken niet met jaarcontracten. Als u niet meer van onze diensten gebruik wilt maken kunt u opzeggen met in acht neming van een opzegtermijn van 2 maanden. Omdat wij u niet aan een jaarcontract willen houden als u niet tevreden bent of om andere redenen.

Kosten schoonmaak

De kosten van schoonmaak hangen natuurlijk af van wat u in gedachten heeft
Basiskosten voor een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn € 100,00
Wilt u ook dat de was voor u gewassen wordt € 25,00
Basiskosten voor een woning of appartement met 3 slaapkamers en 2 /3 badkamers € 150,00
Wilt u ook dat de was voor u gewassen wordt € 25,00

Heeft u naast u woning ook een balkon of dakterras deze wordt op u verzoek gereinigd  tegen € 25,00

Sleutelbeheer

Kosten voor sleutelbeheer zijn € 45 per maand met een opzegtermijn van 2 maanden. Hiervoor luchten wij uw woning en spoelen dingen door zoals kranen en toiletten wanneer er niemand is. Eveneens kijken we naar braak of stormschade, en controleren uw woning/appartement. Dit gebeurt 2 keer per maand.

Sleutelkosten incheck en uitcheck gasten

Wanneer wij gasten in en uitchecken zijn hier kosten aan verbonden . Voordat gasten inchecken controleren wij nog even  de woning

Kosten incheck met controle van de woning 15€

Kosten uitcheck met controle van de woning €15 ( bij aankomst nieuwe gasten zodat we direct schoon moeten maken wordt dit niet berekend)

Komen gasten tussen 20.00-24.00 uur aan  is er een toeslag van 25€ . Tussen 24.00- 08.00 uur geldt een toeslag van €50

Wanneer u wensen heeft die hierboven niet beschreven staan kunt u contact met ons opnemen om dit bespreekbaar te maken. Ook voor meer info zijn wij bereikbaar op de volgende telefoonnummers of door ons een email te sturen. 0031 -655367068 of 0628982444,  info@lacasabonita.nl

Wij horen graag van u
Met Vriendelijk Groeten
Wim en Els