Interieur en exterieur verzorging Orihuela Costa

Bent u voor u privé woning of vakantiewoning op zoek naar een betrouwbare partij die het interieur en/of exterieur van uw woning kan onderhouden in de buurt van de Orihuela Costa dan bent u bij La Casa Bonita aan het juiste adres.
La Casa Bonita services bied een keur aan assistentie die te maken hebben met alle werkzaamheden in en rondom u kostbare bezit.

Het belangrijkste is dat u een goed gevoel heeft bij de personen die uw woning onderhouden. Daarom vinden wij het ook altijd belangrijk en prettig om kennis met u te maken en ons aan u voor te stellen. Hierbij kunt u ook aangeven wat voor u belangrijk is en wat u eventueel van ons verwacht.
La Casa Bonita services heeft al diverse woningen en projecten in Orihuela Costa onder hun hoede van diverse nationaliteiten. Allen met een uitgebalanceerde overeenkomst. Wij passen onze werkzaamheden aan uw wensen aan. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Portugees.
Het team van La Casa Bonita services bestaat uit Nederlandse en Belgische mensen die er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken en u te ontzorgen. Wij werken met professionele milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Buiten de schoonmaakservice biedt La Casa Bonita services ook onderstaande services aan:

– Sleutelbeheer
– Airport service
– Verhuur van kinderstoel, kinderbed, autostoeltje

Voor info en prijzen kunt u kijken onder het kopje “eigenaren” op deze website.

Mocht u interesse hebben in een of meerdere services die wij kunnen bieden in Orihuela Costa of omstreken kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier van La Casa Bonita of bellen met 0031655367068.- 0031628982444 Wij beantwoorden graag al u vragen.

Met Vriendelijke groeten

Wim