La Casa Bonita Sleutelbeheer Quesada  Costa Blanca

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het sleutelbeheer van uw woning of vakantiewoning aan de Costa Blanca voor u kan overnemen. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken,  La Casa Bonita neemt deze zorgen graag uit handen. Onze werkregio is Torrevieja en 40 km rondom. Vele eigenaren met huisbezit  hebben hun bezit reeds in ons beheer gegeven.

Wij werken met deskundig professioneel personeel met respect voor u kostbare bezit.

Daarom stemmen onze services ten alle tijden op u wensen af. Alle combinaties zijn mogelijk, en worden afgestemd op wat u nodig heeft.

Tevens  werken met een communicatiesysteem zodat u altijd op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen rondom u kostbare bezit. Denkt u hierbij aan b.v. aankomst en vertrektijden gasten, noodzakelijk onderhoud en de kosten hiervan etc.

Graag zullen wij vrijblijvend alle mogelijkheden met u bespreken, dit kan zowel aan de telefoon als in een persoonlijk gesprek. Wij sturen u vrijblijvend een op u wensen aangepaste offerte.

Heeft u buitenlandse gasten? Dat is geen probleem! wij spreken de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees.

Welke services kunnen wij u aanbieden m.b.t. sleutelbeheer

– Sleutelbeheer voor u privé woning ( wekelijkse controle op u bezit )

– Sleutelbeheer van uw vakantiewoning ( 2 wekelijkse controle)

– Doorsturen van uw post als dit gewenst is

Dit is een summiere opsomming van de services die wij kunnen bieden, en wellicht staat wat u zoekt hierboven niet vermeld. Neemt u dan a.u.b. contact met ons op en maak u wensen kenbaar.

Wij werken niet met een vast contract maar met een maandelijks contract. Dit houdt in dat u niet aan ons verbonden bent als u besluit niet meer van onze service gebruik te maken. Wel hebben we een opzegtermijn van 2 maanden.

De kosten voor het sleutelbeheer hangt af van u wensen. We hanteren een basisbedrag van € 45,00 voor bovenstaand vermelde.

Gasten binnen laten en alles uitleggen €15,00

Gasten uitlaten en controle  woning €15,00

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van de bovenvermelde aangeboden services kunt u contact opnemen met info@lacasabonita.nl of via het contactformulier op onze website www.lacasabonita.nl. Bellen mag natuurlijk ook 0031655367068