Ervaringen

Great holiday

Hello Els & Wim,

We would like to thank you, that we could stay in your beautyfull appartment.

For sure we will recommend you to our family and friends.

It feld like home, everything we needed was there. And the beach on 25 meters distance.

We are sure we will be back soon and hope you are willing to accomodate us again then.

Thank you so much for everything

 

Big kisses

Janice & Rob Mounter

Onze vakantie in La Casa Hermosa

25 April 2018

Hallo Wim En Els,

Hier even een berichtje aan jullie als eigenaren van La Casa Hermosa. In een woord geweldig. Wij zijn al op vele plekken geweest maar La Casa Hermosa was voor ons een verrassing. Alles nieuw en op elkaar afgestemd en bijna alle luxe die we thuis ook hebben. Wat ook heel fijn was is dat wij geen handdoeken en strandlakens mee hoefde te nemen. Meer ruimte in onze koffers voor kleding:). Strand en winkels op loopafstand is ook ideaal. Een verder pluspunt is dat wij s`morgens lekker op het balkon in het zonnetje konden ontbijten. Wij kunnen geen minpunten vinden, helemaal top. Wij komen zeker terug en zullen jullie ook zeker aanbevelen bij mensen die wij kennen.

Groetjes en tot een volgende keer

 

Sonja en Mark  Koppens

Fantastische vakantie

7 maart 2018

Hallo Wim en Els,

We zijn weer thuis, jammer we hadden graag nog even gebleven.

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen en de service. Daar wij voor het eerst via een particuliere weg een vakantie boekte waren we toch een beetje sceptisch hoe het allemaal zou gaan en wat we zouden aantreffen. Het appartement was buiten verwachtingen. Alle comfort van thuis maar dan met zon. December en toch lekker op het strand kunnen liggen dat is fantastisch. Wij komen zeker terug en zullen jullie zeer zeker aanbevelen bij familie, kennissen en collega`s.

O, ja voor wij het vergeten, dank jullie voor het direct oplossen van het oven probleem, topservice chapeau .

Groetjes

Esther en Marc Verzuilen

Beoordeling:

Increíbles vacaciones

14 November 2017

Hola Wim,

Lo siento por la respuesta tardía pero queremos hacerle saber de nuestras experiencias. Le tenemos el apartamento alquilado del 2 de julio al 23 de julio. Apartamento limpio y equipado con va de productos para el cuidado y bebidas por primera vez, estupendo servicio. Estaremos encantados de venir otra vez

Con saludos cordiales

Angelina & Juan

Beoordeling:
 

Great Holiday

20 Februari 2018

Hello Wim,

Hereby we want to thank you for a great vacation. The appartment was outstanding, exactely as you mentioned in your advertisement.

Also we want to give a 10+ for the services and the information you provided at arrival.

We sure will be back another time, and will recommend you to our friends and family.

Thank you again and we hope you do good

Mary Ellen & Brain

Beoordeling:

Verrassende Service

20 mei 2017

Hallo Wim,

Het heeft even geduurd maar hierbij willen wij toch een review schrijven voor de goede service. Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Niet alleen de omgeving en het weer waren prachtig maar ook het appartement. Heerlijk dat we alleen maar onze kleren mee hoefde te nemen. De extra service van aanwezige artikelen zoals shampoo, tandpasta, scheerspullen, deodorant etc. is een pluspunt zeker voor de eerste dag, je kan meteen genieten van je vakantie zonder meteen allerlei dingen te moeten gaan kopen. Chapeau, appartement dat uitermate schoon en netjes is met die extra service, Nederlandse tv, en internet. Wij hebben genoten, zullen dit zeker aan vrienden en kennissen doorgeven en komen zeker terug.

Groetjes

Fam. Jongmans

Beoordeling:

Heerlijke vakantie

30 april 2017

Hallo Wim.

Wij familie Wentink zijn van 20-26 april op vakantie geweest in jullie appartement in Torrevieja.

We hebben t heerlijk gehad, t appartement was prima, schoon, volledig ingericht, en t gebruik van badlakens, strandstoeltjes, luchtbedjes etc ,beddengoed,handdoeken en alle dagelijkse gebruiksartikelen is perfect !
Je hoeft alleen je eigen kleding maar mee te nemen in principe.
De ligging van het appartement, met de zee en boulevard om de hoek, de bakker en de supermarkt om de hoek, is geweldig.
Torrevieja is een leuke levendige stad, en samen met jullie tips voor uitjes, en om uit eten te gaan, hebben wij als gezin ( met jongens van 21 en 19 )ons uitstekend vermaakt.
We komen zeker terug!!

groetjes Bennie, Aleike, Stijn en Ties Wentink.

Beoordeling:

Geweldige vakantie

24 februari 2017

Van 6 januari tot 7 februari 2017, in appartement la casa bonita geweest. Was helemaal top. Foto’s gaven precies weer zoals het is. Keurig net appartement, heerlijke bedden, schoon, alles erop en eraan. Helemaal volgens de verwachtingen. De service en bereikbaarheid van de eigenaren was super. Stonden open voor alle vragen en niets was teveel. Goede internet verbinding en alle tv zenders. Wij hebben genoten, mede door het goede appartement. Complimenten. Nogmaals bedankt.

Groeten Kees en Jenny.

Beoordeling:

Fijne vakantie tijdens de kerst

29 januari 2017

Met veel plezier doen wij de eigenaren een plezier door een review te schrijven over onze ervaringen over ons verblijf in La Casa Bonita.
Wij wilde met de kerstdagen er tussen uit, en genieten van een ontspannen vakantie.
Via kennissen kwamen wij op de website van La Casa Bonita.

De website zag er verzorgt en zeer uitgebreid uit en wij besloten contact op te nemen met de eigenaren.
Na een prettig gesprek met de eigenaren en nadat al onze vragen beantwoord waren hebben wij besloten om het appartement voor 2 weken te huren.

Nou er was niets teveel belooft, alles was zoals de eigenaren gezegd hadden. Schoon, volledig en met Nederlandse tv zenders en wifi,

2 minuten lopen van het strand en 5 minuten van de zeer gezellige boulevard.

Wij hebben heerlijke kerstdagen gehad en een zeer fijne welverdiende vakantie.

Zeker een aanrader.

Mieke Verstraaten

Beoordeling:

Geweldig genoten

29 januari 2017

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een appartement om 2 maanden te verblijven ( van 1 Oktober 2016 tot 1 December 2016)en waar de mogelijkheid voor rolstoelgebruikers bestond.
Wij kwamen terecht op de site van La Casa Bonita, waar aangegeven stond dat het geschikt was voor rolstoelgebruikers.

Na de site te hebben bekeken hebben we de eigenaars gebeld voor extra informatie, dee eigenaar was zeer vriendelijk en behulpzaam.
We hebben de gok gewaagd en zeer tot ons genoegen. Alles was zoals de eigenaar ons verteld had en het appartement was netjes, volledig en met alle beschreven voorzieningen.

We werden begroet door de eigenaar die ons alles uitlegde en ons vertelde waar we dingen konden vinden zoals winkels, restaurants, etc.

Wij komen zeker terug, toplocatie en topservice van de eigenaren.

Ga zo door

Martin Coppens

Beoordeling:

Geweldige vakantie

19 april 2014

Via een gesprek met de eigenaar kwamen wij erachter dat hij  appartementen verhuurde in Spanje. Wij waren echt toe aan een relaxed weekje weg. Na wat meer in formatie over Torrevieja te hebben gezien op internet en de informatie en foto`s van de eigenaar besloten wij om een weekje te boeken. Hiervan hebben wij geen spijt, Alles wat de eigenaar ons aan informatie had gegeven klopte, en wij hebben een super relaxte vakantie gehad. Net terug maar gaan zeker dit jaar nog wel een keer terug

Pieter en Miranda Sijbrandts

Beoordeling:

Hans Meulenbach

6 maart 2014

Via vrienden die al jaren bij hun huurt kregen wij het adres van La casa bonita, we wilde er graag een paar dagen tussenuit. Na contact gezocht te hebben met de eigenaar hebben wij een appartement gehuurd aan de Costa Blanca, geschikt voor 4 personen. I.v.m. de prijs waren we een beetje sceptisch maar we waren zeer verbaast bij aankomst. Alle luxe die we maar wilde en zeer verzorgt. Met Nederlandse tv voor de kinderen. Het strand en het centrum was op 2 minuten lopen afstand dus lekker dichtbij. Dit appartement is zeker een aanrader.

Beoordeling:

Wim en Carla

3 februari 2014

Wij waren op zoek naar een plek om te overwinteren. Via kennissen kwamen we terecht bij La Casa Bonita. De eigenaar gaf ons een prettig betrouwbaar gevoel. Geen kosten achteraf en duidelijke afspraken. De extra service bij aankomst was zeer prettig. Er stond al koffie,thee, shampoo, tandpasta, etc. voor de eerste dagen na aankomst, zeker een pluspunt. De eigenbaar heeft ons ook geholpen met het huren van een auto tegen een lage prijs. Volgend jaar maken we zeker weer gebruik van hun appartement.

Beoordeling:

4 Vriendinnen

6 november 2013

Ik zat samen met 3 vriendinnen afgelopen zomer in La Casa Bonita. We kregen precies wat we verwachtten voor de prijs. Appartement was schoon toen we aankwamen en alles was aanwezig, we hebben nog wel even voor de zekerheid overal een doekje over heen gehaald. De verhuurders zijn erg vriendelijk, we mochten nog een dag bijboeken omdat onze vlucht pas om twee uur ’s nachts ging. Wij hebben zonder problemen netjes de borg terug gekregen. Het heeft een centrale ligging, alles binnen loopafstand dus perfect! De badkamer was schoon, en voorzien van badartikelen zodat we ons meteen even op konden frissen. Helemaal tevreden!!!

Beoordeling:

Monique & Peter

12 oktober 2013

Afgelopen zomer een appartement van La Casa Bonita gehuurd in Torrevieja. Alles zag er perfect en verzorgt uit. En we hoefden niks mee te nemen, zelfs strandlakens waren aanwezig. Het appartement had een goede ligging slechts een paar minuten lopen naar het strand en het centrum. Wij en onze kinderen hebben genoten van een mooie ,gezellige vakantie, we gaan zeker terug.

Beoordeling:

Marianne & Cees Vermeulen

27 juni 2013

Appartement gehuurt in Torrrevieja voor 5 personen. Daar ik minder valide ben was dit appartement ideaal zonder drempels en een goede ingang. Lekker genieten van zon zee en strand en de luxe van een stad. Eigenaar is zeer vriendelijk en de huurperiode was niet op een vaste dag wat wij wel prettig vonden. Het appartement was schoon, verzorgt en voorzien van alle luxe. En elke dag werden de openbare ruimte schoon gemaakt. We gaan zeker nog eens terug.

Beoordeling: