Winterzon, wandelingen en bezienswaardigheden

Wilt u er even tussenuit in het najaar of de winter dan is de Costa Blanca een uitstekende bestemming. Door de 320 dagen zon zijn de meeste dagen ook in de winter heerlijk.
La Casa Bonita heeft de accommodaties die daar bij passen. La Casa Bonita en La Casa Hermosa
Beide gelokaliseerd in Torrevieja en gelegen op 2 minuten loop afstand van het strand. U vind foto`s van onze appartementen op onze website. Hier vind u eveneens foto`s van bezienswaardigheden en anders interessante plekjes om te ontdekken / onderzoeken.

In Torrevieja, La Mata, Guardamar de Segura, Orihuela Costa zijn de stranden ook in de winterperiode een heerlijke plek om te chillen. De temperatuur komt in de winterperiode van Oktober tot en met Februari / Maart niet onder de 18 graden en uit ervaring weten wij dat je in deze maanden gewoon aan het strand kunt liggen en bent u geen kouwelijk persoon zelfs zwemmen.

Ook de natuurgebieden rondom bovengenoemde plaatsen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken,. Vind u het heerlijk om te wandelen of te fietsen dan zijn deze natuur gebieden de stek om te bezoeken.
Op een afstand van 30 km van Torrevieja vind u Santa Pola, hier vind u honderden flamingo’s in het wild. Die hier verblijven in de grote ondiepe zoutmeren. Waar ze krabben vangen en eten, een schitterend gezicht.

De lange zandstranden nodigen eveneens uit om uitgebreide wandelingen te maken. De Costa Blanca heeft de langste kuststrook van Spanje. U kunt van Torrevieja helemaal naar Orihuela Costa of naar Guardamar lopen wat toch wel een wandeling van 10 km naar beide kanten is. Onderweg kunt u genieten van de vele terrassen waar u even op adem kunt komen onder het genot van een drankje.

De strandwandeling is afwisselend zandstrand en rotsstrand waar u wel goede wandelschoenen aan dient te hebben. Bij La Mata en Torrevieja bevind zich een hele lange boulevard waar u op verharde ondergrond kunt wandelen. De Boulevard van Torrevieja is 3 km lang en eindigt bij een grote haven. Tijdens u wandeling over deze boulevard vind u winkels, terrasjes, een markt en een kermis. Verder is er een hele lange pier die begaanbaar is.
De wintermaanden doorbrengen aan de Costa Blanca houdt in genieten van zon, zee, strand en terrasjes mooie wandel en fiets routes.

Graag nog wat meer informatie? Belt u gerust eens op wij staan u graag te woord 0031655367068 of 0031628982444
Tot ziens
Wim