Wielrenners club  aan de costa blanca omgeving Algorfa

Of u nu wilt fietsen omdat u ontspanning zoekt, u wilt vermaken, of vernieuwing van uw energie? En zoekt u een fietsgroep in de buurt van la Algorfa dan bent u van harte welkom. Wij zijn een fietsclub die bestaat uit diverse nationaliteiten en niveaus. We fietsen meerdere malen per week diverse afstanden en routes.

Laat ik ons even voorstellen.

Onze fietsclub bestaat uit de volgende personen: Wim, Boudewijn, Lilian, Henk, Richard, Jan, Gemma en Connie. Verder fietsen er ook regelmatig vrienden en familie mee die in Spanje op bezoek zijn. De nationaliteit is Belgisch, Nederlands en Engels.

   

Waar fietsen wij en wat zijn de afstanden?

Wij fietsen gemiddeld tussen de 70 en 100 km per keer, dit hangt af van de fietsers die meegaan en de route die we fietsen. De routes die wij fietsen zijn afwisselend van semi vlakke routes tot berg routes. Onze routes strekken zich onder andere  uit van Rojales tot Alicante en van Orihuela tot San Miguel de Salinas, maar zijn altijd afwisselend.  De routes bevinden zich in een straal van ongeveer 100 km.

Welke dagen fietsen wij?

Wanneer fietsen wij? Op Dinsdag, donderdag en Zondag maar is afhankelijk van het weer. Door de groepsapp die wij hebben wordt iedereen op de hoogte gesteld of we fietsen of niet en hoe laat we op het beginpunt aanwezig moeten zijn. Niet iedereen gaat elke dag dat we fietsen mee dus het aantal fietsers kan iedere keer verschillend zijn.

Wat doen we nog meer?

Natuurlijk lassen we tijdens onze fietsroute een welkome pauze in waarin wij even een drankje en een hapje doen. Tevens  gaan we eens in de zoveel tijd gezellig met allen uit eten,  om ons ook op een andere manier te leren kennen en ook de wederhelften van de fietsers met anderen kennis te laten maken

Interesse of verdere info

Spreekt bovenstaande uw aan en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u gerust eens contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen of appen met Wim. Zijn telefoonnummer is 0031655367068. Ook kunt u het contactformulier op onze website  www.lacasabonita.nl invullen dan nemen wij contact met u op.

Graag horen we van u

Met vriendelijke fietsgroeten

Wim Pagie