Genieten van 320 dagen zon aan de Costa Blanca 

La Casa Bonita heeft voor de aankomende maanden November tot en met Januari een leuke aanbieding. Bent u van plan om de aankomende maanden te verblijven in Spanje dan is La Casa Bonita wellicht een goede keuze. Wij hebben tot half december leuke aanbiedingen op ons huurtarief. Ook voor overwintering kunnen wij u een leuke prijs aanbieden.

Waarom La Casa Bonita?

Waarom zou u kiezen voor la Casa Bonita?

  • Ruim appartement met 2 grote slaapkamers
  • 100 meter van de zee
  • 250 meter van het centrum en boulevard
  • Voorzien van 49 inch tv met alle Nederlandse zenders ( ook sport)
  • Gratis Wifi
  • Volledig westers ingericht
  • Bereikbaar zonder lift
  • Drempelvrij appartement

La Casa Bonita ligt heel centraal ten opzichte van het strand, het centrum en de boulevard. Allen zijn binnen een tijdsbestek van max 10 minuten te bereiken. Winkels, restaurants en bars vind u in de directe omgeving.

Temperatuur in het najaar/winter

Vind u de hitte van de zomer niet aangenaam, dan is de periode November tot januari een perfecte tijd om te genieten van het Spaanse leven en temperaturen. Omdat Torrevieja minimaal 325 dagen zon heeft en de temperatuur overdag zelden onder de 18 graden komt, is het heerlijk vertoeven. De temperaturen in November tot Januari  ligt zo tussen de 18 en 23 graden zodoende is  het heerlijk vertoeven op het strand of op een terras.

Wat is er te beleven in Torrevieja?

Torrevieja is een levendige stad met ongeveer 200.000 inwoners, maar met een dorps karakter. Het gehele jaar is er veel toerisme uit het buitenland en Spanje. Doordat de temperatuur ook in de herfst en de winter zeer aangenaam is blijven alle terrassen, bars en winkels het gehele jaar open. In het najaar en winter zijn er ook veel feesten met mooie optochten en veel muziek. Er is elke vrijdag een zeer grote markt waar u een groot assortiment aan diverse artikelen kunt kopen. De beide winkelcentra La Zenia boulevard en Habaneras zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.  Bent u een wandelaar of fietser? Torrevieja heeft uitstekende wandel en fiets routes die u naar natuurgebieden en zoutmeren leiden. Ook als u een vogelspotter bent komt u aan uw trekken. De zoutmeren hebben een scala aan vogelsoorten waaronder de flamingo die in Torrevieja het gehele jaar voorkomt.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over tarieven en de aanbieding dan kunt u via onze website het contact formulier invullen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons bereiken via  de volgende telefoonnummers 00316 28982444 of 0031655367068. 

Wij hopen snel van u te horen

Saludos

Wim En Els